Revista AUTO BILD nr. 16 din 3 august 2017

Pentru tema de copertă a numărului 16/2017 al revistei Auto Bild am ales ca subiect planurile de electrificare ale producătorului coreean Hyundai. Primul model condus de noi din noua familie Ioniq este versiunea cu propulsie hibridă. Toate informațiile și impresiile de conducere le puteți descoperi în nr. 16/2017 al revistei Auto Bild, care poate fi găsit în rețelele de difuzare a presei din întreaga țară.

Cele mai fierbinți lansări ale verii sunt prezentate în cadrul rubricii „Mașini noi. În acest număr avem primul pick-up premium de pe piață, Clasa X de la Mercedes-Benz, dar și primul SUV compact al lui Jaguar, E-Pace. Hyundai i30 N, versiunea sportivă a compactei coreene, completează tabloul de noutăți al acestui număr.

În planul al doilea, avem primele impresii de la volanul celor mai așteptate modele ale verii. În pole-position se află Audi RS5 Coupé, urmat îndeaproape de faceliftul Clasei S de la Mercedes, test drive pentru care am avut la dispoziție cele mai puternice motorizări ale gamei. Două modele de volum foarte apreciate – Ford Fiesta 1.0 EcoBoost și Dacia Logan MCV Stepway dCi 90 – mai așteaptă să fie descoperite.

Două reportaje interesante aduc în prim-plan noul concurs Auto Bild, Echipa de teste, dar și impresii de la una dintre cele mai populare competiții de regularitate pentru mașini clasice – Silvretta Classic Rally.

În cadrul rubricii de anduranță, Mercedes C 250 d T-Modell face o impresie excelentă, încheind triumfal severul test de 100.000 de kilometri, pentru ca trei supersportive titrate să se întreacă la baionetă într-un comparativ realizat pe circuitul Goodear de la Mireval, în sudul Franței.

În cadrul rubricii „Fascinație, colegii germani reeditează urmărirea fenomenală din filmul „Gone in 60 seconds, chiar la volanul uneia dintre cele 11 mașini Ford Mustang Shelby GT 500 folosite în timpul filmărilor. Eleanor nu dezamăgește deloc, după cum veți afla din materialul fascinant includ în numărul 16/2017 al revistei Auto Bild.

Adaugă un comentariu