Revista Auto Bild nr. 8 din 13 aprilie 2017

Povestea de copertă a ediției de astăzi a Auto Bild prezintă strategia de modele a Audi, până în 2020. Marca celor patru cercuri pregătește noi generații pentru A3/RS3 și A8, dar și un model electric nou, realizat pe platforma lui Porsche Mission E.

Pentru acest număr am testat Opel Insignia Grand Sport 1.5 Turbo, Mazda CX-5 Skyactiv-D 175, Mini Clubman Cooper SD All4, Suzuki Swift 1.0 Boosterjet și VW Golf 2.0 TDI DSG, așa că vă invităm să citiți primele impresii la volanul acestor modele.

Două noutăți fierbinți se duelează într-un comparativ feroce al mașinilor cu veleități recreaționale: Mercedes E 220 d 4Matic All-Terrain și Volvo V90 Cross Country D4 AWD. Testul de anduranță aduce în prim-plan unul dintre cele mai populare SUV-uri de la noi: Nissan Qashqai, care trece astfel proba de foc a celor 100.000 de kilometri.

Reportajul realizat dincolo de Cercul Polar ne arată adevărata semnificație a expresiei „Iadul alb'. Aici, Nokian testează anvelopele sale de iarnă, în cel mai mare și mai dur centru de testare de acest tip din lume.

Pentru rubrica de second-hand am selectat două modele franceze, Renault Laguna 2.0 dCi GT și Peugeot 508 SW HDi 160.

Ca de obicei, încheiem cu un material fascinant dedicat istoriei de 75 de ani a legendarului Willys MB, evocat de Jeep cu un nou concept cu valențe militare: Jeep 75th Salute Concept Car.

Adaugă un comentariu