Revista AUTO BILD nr. 17 din 17 august 2017

Numărul 17/2017 al revistei Auto Bild intră mâine în rețeaua de difuzare a presei. Tema principală a acestei ediții o constituie viitoarele SUV-uri Porsche Macan și Audi Q6. Ambele apelează la noile tehnologii pentru a cuceri segmentul SUV-urilor premium, dar strategia adoptată este diferită: Macan pariază pe electrificare, în timp ce Q6 își propune să mai acorde o șansă motorizărilor cu ardere internă.

Rolls-Royce Phantom VIII este noutatea acestui număr, dar avem test drive-uri cu multe alte modele fierbinți. Între acestea, vedete sunt Volvo XC60 D5 AWD, Opel Insignia 2.0 AT8 4×4 și Range Rover Velar D300. De asemenea, avem primele teste pe drumurile românești cu Mazda CX-5 2.2 Skyactiv-D 175 AT 4×4, Mazda MX-5 RF Skyactiv-G 160 și Toyota Yaris 1.5 VVT-iE Multidrive S.

Două dintre cele mai apreciate concursuri Auto Bild vă așteaptă cu premii. Volanul de Aur, cea mai importantă competiție automobilistică din Europa, vă așteaptă să vă înscrieți până pe data de 15 septembrie. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina dedicată a site-ului auto-bild.ro și să votați modelele concurente. De asemenea, mâine dăm startul la înscrieri pentru concursul Best Driver 2017. Anul acesta concurenții au la dispoziție ca mașină de concurs noul Suzuki Swift 1.0 BoosterJet.

În cadrul rubricii Practic, prezentăm cele mai importante informații pe care trebuie să le știți despre frâna electronică de parcare. Pentru că toate mașinile moderne au așa ceva în dotare, este de bine de știut că o exploatare corectă vă poate scuti de reparații extrem de costisitoare.

Pentru rubrica de Second-hand, avem o japoneză foarte apreciată, Toyota Yaris Hybrid, singurul model hibrid din clasa mică. O alegere foarte potrivită pentru oraș, dar trebuie să știți că nu totul este roz în paradis. Tot ce trebuie să știți pentru o alegere inspirată puteți citi în articolul din revistă.

În încheierea acestei ediții, vă propunem o întreecere inedită între un Argo Avenger 8×8 S de 30 CP și un Porsche 911 Carrera 4 GTS de 450 CP. Rezultatul este unul surprinzător. Tip: Argo Avenger poate tăia traseul de-a dreptul, peste câmp și lacuri.

Adaugă un comentariu