Revista AUTO BILD Nr. 1 din 11 februarie 2021

Revista AUTO BILD Nr. 1/2021 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

 

Noutăți

Cele mai interesante lansări de la CES

Dacia Bigster Concept

Renault 5 Concept

Mercedes-Benz EQA

BMW i4

 

TEST & TEST DRIVE

BMW M440i xDrive: Noua generație a lui BMW Seria 4 a fost protagonista unei ședințe foto extinse în România. Noi am testat-o în varianta de vârf. Iată primele noastre impresii despre aceasta!

Maserati MC20

BMW X5 M50d Final Edition

Rimac C_Two

Volkswagen ID.4

Ford Mustang Mach-E

Mitsubishi Eclipse Cross

Audi Q8 60 TFSI

Volkswagen Golf R

 

Teste comparative

Comparativ SUV-uri hibride: Toyota și Suzuki împart o platformă interesantă. Dar cine oferă un SUV mai bun? E de preferat varianta Toyota sau cea vândută de Suzuki? Răspunsul nostru se întinde pe patru pagini.

Comparativ SUV versus break: SUV sau break? Răspundem la această întrebare pentru mai multe perechi de modele care împart showroom-urile și părerile.

 

Service

Curățarea injectoarelor

Ghid de achiziție BMW Z4 E89: Cu noul Z4 pe piață de aproape un an, a doua generație a devenit și mai accesibilă. Iată ce ar trebui să știi dacă vrei să cumperi una!

 

Fascinație

Ești lipsit de inspirație pentru ziua soției tale? AUTO BILD te ajută cu o idee. Uite ce a făcut un coleg din Germania!

  Constantin Marcel says:

  Unde a aparut?

  Ar trebui să o găsești la punctele de difuzare a presei. Noi am văzut-o la mai multe chioșcuri de reviste. În ce oraș ai căutat-o și nu o găsești?

  Sebastian says:

  Nici in Cluj nu am gasit inca revista. Am trecut zilnic, incepand cu data de 11.02, pe la 3 puncte diferite Inmedio si nici urma de revista. Am si intrebat daca se stie ceva de revista, daca au aparut intarzieri in distribuirea acesteia, se uitau doamnele de la tejghea la mine de parca as fi intrebat de ceva publicatie din Australia. Nu am idee in ce tiraj a aparut noul numar al revistei, insa chiar si pe finalul anului trecut, cand deja revista statea doar in 3900 de unitati/editie, si la orice Inmedio mergeam, pe raft erau expuse minim 10 bucati.

  Din ce știm noi, revista ar trebui să fie deja la punctele de difuzare a presei. Noi am văzut-o la mai multe standuri din București. Ar fi trebuit să ajungă și în Cluj până acum. Te rugăm să ne scrii pe adresa redacției dacă totuși nu o găsești.

Adaugă un comentariu