Revista Auto Bild nr. 10 din 14 mai 2015

În  numărul 10 al revistei Auto Bild România am dezvăluit planurile BMW și Audi cu privire la viitoarea gamă de SUV-uri electrice. Audi are în vizor un Q6 full-electric, în timp ce BMW mizează doar pe un hibrid plug-in.

În rubrica de știri facem cunoștință cu Infiniti QX30 și cu cele mai aglomerate orașe de pe Terra. La final, v-am prezentat vânzările din luna martie înregistrate la noi în țară.

Și cum nu trece nicio lună fără teste, am evaluat câteva mașini noi pe drumurile din afară: noul Opel Corsa OPC, BMW Seria 2 Gran Tourer și Ford C-Max. Pentru finalul, am păstrat un test în duet, în care un reprezentant Auto Bild și o domnișoară din redacția Unica au făcut schimb de păreri în ceea ce privește Toyota Yaris Hybrid.

Tot în acest număr am comparat două crossovere de performanță: Audi RSQ3 și Mercedes-Benz GLA 45 AMG.

În rubrica de practic a acestui număr am mers în service-ul Midocar pentru a verifica blocurile optice, bateria și consumatorii statici. Din garajul second-hand aducem în prim-plan o Skoda Yeti 1.2 TSI.

La final, vă puteți delecta cu o poveste fascinantă: îmblânzirea bestiei D50, monopostul Lancia care avea în plan să domine Formula 1 în anii ’50.

Adaugă un comentariu