Revista Auto Bild nr. 11 din 25 mai 2017

În numărul 11/2017 al revistei Auto Bild vă propunem ca temă de copertă un duel mai puțin obișnuit: nu între două modele nou-lansate, ci între două mașini din viitor: Ford Focus, care se va lansa în 2018, și VW Golf VIII, pe care nu-l vom putea conduce mai devreme de 2019. Cine are cele mai puternice arme pentru a putea câștiga inimile clienților din segmentul compact?

Avem informații proaspete despre cele mai noi creații ale celor de la Peugeot, respectiv Skoda: 308 și Rapid au trecut printr-o operație de lifting facial, iar noutățile le puteți descoperi în cadrul rubricii dedicate celor mai noi lansări.

Cele mai mari surprize vin însă la rubrica Test Drive. Auto Bild a condus noua Skoda Karoq, încă înainte ca aceasta sa fie prezentată publicului larg. Alături de aceasta, mai avem teste exclusive cu BMW 520d Touring, Ford GT (exact!) și Audi Q5 2.0 TDI.

Apocalipsa motoarelor cu combustie internă este aproape, iar producătorii se pregătesc pentru viitoarea eră electrică. În reportajul din acest număr vă prezentăm eforturile bavarezilor de la BMW, care în prezent au una dintre cele mai complete game de modele electrice și electrificate de pe piață.

Un test comparativ original vă așteaptă în cadrul rubricii dedicate: modele cu tracțiune integrală versus aceleași modele, dar cu două roți motrice: când merită tracțiunea integrală și când ne este mai bine să ne lipsim de ea? Răspunsul îl dăm după ce analizăm cinci perechi de modele: Nissan Qashqai, Skoda Kodiaq, VW Tiguan, Opel Mokka X și BMW X1. Pentru fanii comparativelor clasice, avem o confruntare cu patru breakuri compacte: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Turbo, Renault Megane Grandtour TCe 130 și VW Golf 1.5 TSI ACT.

Pentru rubrica de Second-hand am ales un model controversat în România: Dacia Lodgy. Indiferent dacă îl considerați un model românesc sau unul marocan, Lodgy are certe calități ca mașină rulată, dovedind că fiabilitatea nu este un concept străin la Dacia.

Ca de obicei, un reportaj fascinant încheie efortul editorial din această săptămână: povestea elvețienilor de la Microlino, care și-au propus să reînvie spiritul legendarei Isetta, într-o versiune modernă cu propulsie electrică.

Toate acestea și multe altele le puteți afla din numărul 11/2017 al revistei Auto Bild, aflată deja în rețeaua de difuzare a presei.

Adaugă un comentariu