Revista AUTO BILD nr. 15 din 20 iulie 2017

Evenimentul  verii și, totodată, tema de copertă a numărului 15 al revistei Auto Bild, care poate fi găsit de mâine în rețelele de difuzare a presei, este lansarea noului Audi A8. Acesta este primul automobil care atinge nivelul 3 al conducerii autonome.

Mai exact spus, este primul model certificat să ruleze complet autonom, fără să necesite atenția celui din fața volanului, pe perioade extinse. Deocamdată, doar în situații bine determinate, cum ar fi rularea pe autostradă, în ambuteiaje, la viteze sub 60 km/h.

Tot ce aduce nou viitorul Audi A8, aflați numai din revista Auto Bild, cu mult înainte de debutul oficial de la Frankfurt din această toamnă. Un alt model care abia a fost anunțat și care este prezentat în acest număr al Auto Bild este cel de-al doilea SUV din gama SEAT, modelul de clasă mică Arona.

În cadrul rubricii Test Drive avem primele impresii de conducere cu cele mai fierbinți modele ale momentului. În acest număr, vă propunem Clasa E Cabriolet de la Mercedes-Benz, noua Honda Civic Type R, VW Arteon și noul SEAT Ibiza.

În cadrul rubricii Reportaj, avem un road-trip București-Cluj în care Mercedes-Benz E 220 d All-Terrain se întrece cu un avion ATR 42 al TAROM, cele mai importante noutăți din laboratoarele Continental, dar și o trecere în revistă a modelelor Mercedes-Benz, sortate pe baza platformelor tehnologice ale acestora.

În partea a doua a testului de anduranță, Opel Astra  1.6 CDTi cu transmisie automată își dezvăluie secretele grupului motopropulsor. Compacta Opel a parcurs deja 8.500 de kilometri, iar un update este binevenit pentru toți cei interesați.

În cadrul rubricii Second-hand vă propunem o întâlnire cu Audi Q5, mai ales că lansarea noii generații face ca modelele rulate să fie extrem de atractive ca preț.

Ca de obicei, încheiem cu un articol fascinant dedicat sistemelor de suspensie hidropneumatice ale Citroën. Este o ocazie foarte bună, mai ales că producătorul francez a anunțat abandonarea acestei soluții tehnice, odată cu oprirea producției la modelul C5.

Adaugă un comentariu