Revista AUTO BILD nr. 16 din 04 august 2016

Avem informații exclusive despre noua Skoda Kodiaq! Se pare că viitorul SUV din Cehia chiar va rupe multe inimi, fiind deopotrivă chipeș, capabil și accesibil. Va fi lansat anul viitor și va ridica vânzările Skoda la peste 1,5 milioane de mașini. În plus, am listat și viitoarele modele pe care constructorul ceh le va lansa până în 2020: E-Citigo, Octavia, Kodiaq Coupe, Superb, Polar, Yeti II.

Bazat pe aceeași platformă este și Audi Q2, însă vizează alt sector de clienți. Mai mic și mai stilat, germanul ne-a impresionat cu performanțele sale, dar mai ales cu numeroasele tehnologii specifice până nu demult claselor superioare.

Forțe noi pentru un bestseller! Renault l-a trecut pe Clio printr-o restilizare, făcându-l mai „premium' și mai dinamic, grație completărilor aduse gamei de motorizări. Află concluziile primului test din Bordeaux, Franța, unde am condus versiunile 1.2 TCe și 1.5 dCi.

O altă noutate testată în acest număr este Ford Edge, pe care l-am condus în România în versiunea de motorizare 2.0 TDCI de 210 CP.

Am fost și la raidul-eveniment Câmpulung în Amintiri, unde am admirat peste 40 de modele ARO de toate vârstele, de la „Zimbrul' M461, până la ultimele evoluții ale serie 24, cu motorizări de origine Toyota.

De asemenea, am luat pulsul celebrului raliu de hard enduro Red Bull Romaniacs, unde am trăit experiențe memorabile pe traseele chiar pe traseele de concurs.

În acest număr dăm startul la două noi concursuri:  Best Driver și Volanul de Aur. Află din revistă care sunt condițiile de participare și cum te poți în scrie în competiție.

La rubrica Second Hand am analizat condițiile de cumpărare a unui VW Golf VII rulat, pentru că acestea au început să fie prezente tot mai mult pe siteurile de anunțuri auto. Este o alegere sigură?

La fascinație, am adus laolaltă cei doi poli ai gamei Brabus: smart și Rocket. Primul are 109 CP, iar cel de-al doilea, 900 CP. Iar aceasta este una dintre cele mai mici diferențe dintre cele două automobile exclusiviste.

Lectură plăcută!

 

 

Adaugă un comentariu