Revista Auto Bild nr. 16 din 6 august 2015

Este oficial: Alfa Romeo va reveni în piață cu o gamă complet nouă de modele incitante. Purtând nume cu o rezonanță puternică în sufletele fanilor mărcii italiene, acestea vor rivaliza cele mai dinamice mașini ale producătorilor premium, punctând cu o latură emoțională care părea pierdută pentru totdeauna în cărțile de istorie.

Noul Mercedes-Benz GLC a fost îmblânzit, însă doar la exterior. Pe dedesubt se află un SUV foarte capabil în off-road, ce poate fi echipat cu numeroase sisteme – unele în premieră în acest segment. Află care sunt impresiile noastre despre noul model german din testul amplu publicat în ultimul număr al revistei Auto Bild.

Pentru acest număr am fost harnici și am adunat un număr impresionant de teste locale: Dacia Duster 1.2 TCe 4×4, Volvo XC90 D5 AWD, SsangYong Tivoli, Citroën C4 Picasso, Hyundai i30 1.6 GDI DCT, BMW 220d xDrive Coupé, Mercedes-Benz GLA 45 AMG și BMW 220d xDrive Gran Tourer.

Noua Skoda Superb vine într-unul dintre cele mai așteptate comparative ale prezentului, unde trebuie să înfrunte VW Passat, Ford Mondeo și Mazda6. Iar noul Mercedes-Benz GLE Coupé își înfruntă mentorul, modelul după chipul și asemănarea a fost creat: BMW X6. Ultima încleștare din acest număr îi surprinde pe noul Audi Q7 și pe BMW X5, care luptă pentru supremație pe tărâmul dinozaurilor.

Rubrica practic prezintă câteva metode pentru curățarea părului de câine de pe tapițerie și produsele potrivite pentru această operațiune. Iar în cazul în care consideri că interiorul este prea murdar și te gândești să schimbi mașina cu totul, ai face bine să arunci un ochi și peste subiectul articolului de second-hand, unde am analizat generația anterioară a Mazdei 6.

Fascinația din acest număr prezintă povestea unei mașini de care cel mai probabil nici nu ai auzit până acum: Tempo Matador. Produsă la începutul anilor `50 în Germania, această dubiță avea toate șansele să devină mașina preferată a hipioţilor dacă VW nu ar fi refuzat să-i mai furnizeze motoare.

Așadar, avem încă un număr cu subiecte multe, variate și foarte interesante. Revista Auto Bild este disponibilă în toate punctele de difuzare a presei din București și din țară începând cu 6 august.

Adaugă un comentariu