Revista AUTO BILD nr 18 din 31 august 2017

Revista AUTO BILD nr 18 a intrat astăzi în rețeaua de difuzare a presei. Pentru tema de copertă avem o incursiune în viitorul mobilității electrice, așa cum este acesta imaginat de BMW, cu viitorul i5. Bavarezii pregătesc în paralel și un model convențional, pentru cei conservatori: a doua generație a Seriei 2 Active Tourer. Ambele modele își încep cariera abia din 2021, dar noi avem toate detaliile, încă de acum.

Concursurile de eleganță au devenit din ce în ce mai populare printre producătorii de mașini, iar cel de la Pebble Beach din acest an nu face excepție. Avem de aici informații despre două spectaculoase concepte – BMW Concept Z4 și Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. De asemenea, Tesla Model 3, VW T-ROC și noul BMW M5 își dezvăluie pentru prima oară secretele pentru cititorii noștri.

În cadrul rubricii Test Drive puteți regăsi primele impresii de conducere cu noul Volvo XC60 D5 AWD, Suzuki Swift 1.0 BoosterJet SHVS ăi Toyota Auris Hybrid Black Edition. De asemenea, avem un nou episod din testul de anduranță cu Opel Astra 1.6 CDTi, dar și o comparație inedită între un Ford Mondeo ST Line și unul din gama premium Vignale, cu motorizare hibridă.

Comparația acestui număr aduce la start trei SUV-uri compacte cu motorizări diesel puternice: Renault Koleos, Honda CR-V și Mazda CX-5. În același timp, pentru rubrica de second-hand am rezervat în acest număr cel mai popular model de business de pe piață, VW Passat cu motorizarea diesel 2.0 TDI.

În încheiere, am rezervat pentru rubrica Fascinație primul test drive cu noul Bulli electric pe care îl pregătește Volkswagen. Acesta a fost pus în oglindă cu strămoșul său, legendarul VW T1. Care a adunat mai multe zâmbete, puteți vedea doar în revista Auto Bild nr 18, care vă așteaptă la chioșcuri.

Adaugă un comentariu