Revista AUTO BILD nr. 2 din 21 ianuarie 2016

Numărul 2 al revistei Auto Bild, pe care îl puteți găsi în centrele de distribuție a presei începând cu 21 ianuarie, prezintă în exclusivitate noi informații despre viitoarele generații ales SUV-urilor premium de clasă medie Audi Q5 și BMW X3, care vor lupta cu arme tot mai grele pentru a cuceri tronul pe care îl ocupă acum recent lansatul Mercedes-Benz GLC.

Rubrica de mașini noi am dedicat-o premierelor dezvăluite în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Cap de afiș este noua Clasă E de la Mercedes-Benz, care se prezintă drept „cea mai inteligentă mașină din lume', VW își consolidează imaginea de producător orientat spre ecologie și emisii reduse de carbon cu Tiguan Active Concept și Audi h-tron quattro concept, iar Ford prefigurează restilizarea lui Mondeo odată cu prezentarea lui Fusion facelift. Evident, lista de noutăți nu se oprește aici.

Dacă v-am spune că am testat mașina lui James Bond, ați crede că-i o glumă, nu-i așa? Atunci nu vă mai spunem, lăsându-vă să descoperiți direct materialul de la pagina 26 al revistei. Și că tot am ajuns la teste, tot în această rubrică puteți găsi și impresiile noastre despre Mercedes-Benz GLC 220d și C 200 Coupé, Renault Captur 1.5 dCi 110 și Opel Corsa 1.3 CDTI Easytronic.

Noul Opel Astra a primit o atenție sporită în acest număr, trecând printr-un test cu măsurători care îi evidențiază clar toate calitățile – dar și defectele, desigur. Iar noul Porsche 911 cu motor turbo a intrat direct în cușca marilor actori ai supraalimentării, fiind testat pe circuit alături de Nissan GT-R și BMW M4 Coupé.

La rubrica Practic v-am pregătit o serie de sfaturi extrem de folositoare în sezonul rece, care vizează un fenomen natural, dar foarte neplăcut atunci când suntem la volan: aburirea geamurilor. Așadar, cum scăpăm de umezeala din mașină? Răsfoiți repede până la pagina 50.

Dacia se bucură în continuare de un succes răsunător pe plan internațional, stabilind un nou record istoric de vânzări, însă cum rezistă în timp aceste modele? Ei bine, tocmai pentru a afla acest răspuns, am pregătit un test comparativ de modele second-hand, în care au luat parte doar modele ale constructorului din Mioveni: Logan, Logan MCV, Sandero și Duster.

Fascinația surprinde o atmosferă de circ unică, unde mașinile istorice ocupă un loc la fel de important precum actorii în distribuția spectacolelor.

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu