Revista AUTO BILD Nr. 2 din 4 martie 2021

Revista AUTO BILD Nr. 2/2021 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

 

Noutăți

Honda HR-V e:HEV

Nissan Qashqai

 

TEST & TEST DRIVE

Opel Mokka s-a schimbat complet și are acum și o versiune electrică. AUTO BILD le-a condus pe amândouă și suntem aici să vă spunem cum merge.

BMW X6 xDrive40d

Porsche Panamera Sport Turismo: cea de-a doua variantă de caroserie a lui Porsche Panamera este o propunere interesantă pentru familiștii cu bani și ambiții sportive. Mai ales pentru cei
care nu sunt fani SUV.

VW Tiguan

VW Caddy

Mercedes-Benz Clasa S

Renault Megane Grandtour

Opel Crossland facelift

 

Teste comparative

Comparativ VW Golf GTI vs. GTE: Ce este de făcut când vrei să cumperi un Golf cu ceva mai mulți cai-putere, dar nu ești decis între GTE și GTI? Nu îți face griji, suntem aici, alături de tine, ca să te lămurim în această direcție.

Comparativ BMW vs. Volvo: Ce să alegi când îți cauți o berlină premium de clasă medie cu motor alimentat cu benzină? AUTO BILD ți-a pregătit un comparativ.

 

Service

Scaunele auto

Bucurie pe bani puțini: Cât de multă mașină poți să cumperi cu 2000 de euro? Cum merge una astăzi și ce variante ai, în caz că îți dorești așa ceva? AUTO BILD are răspunsul!

 

Fascinație

AUTO BILD a obținut cheile lui Audi RS e-tron GT. Am făcut o tură incognito, cu tot cu camuflaj. Iată povestea aventurii colegilor din Germania!

Adaugă un comentariu