Revista AUTO BILD nr 22 din 26 octombrie 2017

Planurile de viitor ale Mercedes sunt pe coperta în Revista AUTO BILD nr 22. În prim-plan se află viitoarea Clasă G, dar și două SUV-uri satelit – GLB în segmentul compact și GLG în clasa medie. Acestea vor adopta platformele tehnologice ale modelelor GLA și respectiv GLE, dar cu linia de design caracteristică a veteranului Clasei G.

Noile modele Range Rover și Range Rover Sport sunt vedetele rubricii de mașini noi, în care detaliem toate noutățile aduse de facelift. De asemenea, am testat în premieră Range Rover Velar D300, dar și Nissan X-Trail 2.0 dCi CVT, model care a beneficiat recent de un facelift. Alături de acestea, BMW 530d xDrive Touring și Opel Crossland X 1.2 T cu cutie automată completează rubrica Test drive.

Pentru fanii Clasei S de la Mercedes am pregătit în acest număr un test cu măsurători pentru noua motorizare pe benzină cu șase cilindri în linie, S 450 4Matic. În completare, avem un prim test comparativ în clasa mică în care Ford Fiesta provoacă la duel Citroën C3 și Opel Corsa, toate trei cu motorizări turbo pe benzină cu puteri de 110-125 CP.

Cel mai așteptat test al acestei toamne este, desigur, cel de anvelope de iarnă. În acest număr, vă prezentăm rezultatele testelor celor 50 de modele de pneuri de iarnă cu dimensiunea 225/50 R17.

Pentru rubrica de Second-hand am pregătit un model cu un design foarte apreciat, pe care mulți îl au pe lista de Moș Crăciun: Mazda6 cu motorizarea pe benzină Skyactiv-G de 165 CP. Un model fiabil, dar care are anumite particularități de care trebuie să țineți seama atunci când începeți cumpărăturile.

În încheiere, vă propunem un material inedit cu Mercedes-AMG E 63 S 4Matic în postura de mașină de urmărire sub culorile Poliției Rutiere din Germania.

Adaugă un comentariu