Revista AUTO BILD Nr. 22 din 26 noiembrie 2020

Revista AUTO BILD Nr. 22 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

 

Insider

BMW pregătește noua generație a lui X1. Iată ce știm deja despre noul model și despre frații săi de gamă. Avem și o idee despre cum arată.

 

Noutăți

BMW iX

MINI Urbanaut

 

TEST & TEST DRIVE

Audi A3 a primit o generație nouă la începutul anului, iar noi am testat o variantă TDI pentru a afla cum se simte pe drumurile românești.

Volkswagen Caddy

BMW M440i xDrive

Audi Q2

Lexus LC 500 Cabrio

Citroen C3 facelift

BMW iX3

Toyota Yaris

Peugeot 508 GT

Mercedes-Benz EQV

 

Teste comparative

Comparativ breakuri compacte: Un familist împăcat cu sine și cu nevoile sale știe că are nevoie de un break, nu de o berlină sau un SUV. Dar ce break să aleagă cei cărora le plac motoarele alimentate cu benzină?

Comparativ breakuri de performanță: Ce break e cel mai bun când te grăbești pe circuit, dar și când mergi la cumpărături și vrei să ajungi primul?

 

Service

Soluții de mobilitate urbană

Tot ce contează despre hidrogen

Ghid de achiziție Dacia Duster second-hand: Te gândești să cumperi un Duster second-hand? Iată ce ar trebui să știi înainte să optezi pentru un model din faza a doua a primei generații!

 

Fascinație

Doar 40 de exemplare vor fi construite, iar colegii din Germania l-au condus pe primul din această serie. O experiență unică la bordul unui model care costă câteva milioane de euro. Doar în AUTO BILD!

Adaugă un comentariu