Revista AUTO BILD Nr. 3 din 1 aprilie 2021

Revista AUTO BILD Nr. 3/2021 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

Noutăți

Mercedes-Benz Clasa C: Noua generație a Clasei C aduce puțin mai mult a Clasa S. Dar asta nu este tot, căci avem noutăți pe linie și ne place ce vedem!

Hyundai Ioniq 5

 

TEST & TEST DRIVE

BMW iX3

Bentley Flying Spur V8: Numele său este tradus în “pintenul zburător”. L-am testat în România ca să aflăm de ce l-au botezat așa și cum merge.

Opel Mokka și Mokka-e

Hyundai i20 N

Hyundai Santa Fe

 

Teste comparative

Comparativ sportive – Să zicem că există un client care oscilează între Cayman și Golf R. Sau, mai bine, vă oferim răspunsul la întrebările: ce oferă în plus Cayman și cât de rapid poate fi Golf R în raport cu acesta?

Comparativ diesel vs benzină – Întrebarea cea mai mare pe care și-o pun mulți clienți este următoarea: benzină sau diesel? Avem răspunsul pe larg, mai precis pe 12 pagini.

 

Interviu

Luptă sau fugi!

31 de ani de business

 

Service

Citroen C5: Să fie un C5 bun doar pentru francofili sau și pentru ceilalți pasionați de chilipiruri? Testăm un exemplar second-hand ca să ne lămurim cum stă treaba cu un model devenit accesibil.

 

Fascinație

AUTO BILD a adus laolaltă un Golf II GTI și un Golf VIII GTI. Ce au descoperit colegii din Germania și ce le-a plăcut mai mult?

Adaugă un comentariu