Revista AUTO BILD Nr. 330 din aprilie 2022 + Suplimentul Electric Life

Revista AUTO BILD Aprilie/2022 este disponibilă în rețelele de distribuție împreună cu suplimentul Electric Life. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

 

Noutăți

Mazda CX-60 PHEV: Am fost printre primii jurnaliști din lume care au văzut noua Mazda CX-60. Așa s-a simțit prima noastră întâlnire.

Maserati Grecale

Aston Martin Vantage V12

Prodrive Hunter

Opel Astra Sports Tourer

TEST & TEST DRIVE

DS 9 E-Tense: DS 9 îi pune din nou pe francezi pe harta limuzinelor de lux. AUTO BILD România l-a condus chiar pe șoselele unde a fost dezvoltat.

Lexus RX 450h

Citroen C5 X

Kia Sportage: Noua generație Kia Sportage crește exponențial la capitolul rafinament.

SsangYong Korando e-Motion

BMW i3 Final Edition

Honda HR-V: Eficiență, tehnologie și un aspect proaspăt, tineresc, complet transformat. Așa se prezintă noua Honda HR-V, cu propulsie exclusiv hibridă.

 

Test comparative

SUV-uri electrice: Bătălia SUV-urilor electrice se rezumă la tehnologie. Îi avem pe Skoda Enyaq, care s-a născut electric și pe Mercedes EQA și Volvo XC40, care au devenit e-mașini ceva mai târziu. Totuși, cine învinge?

 

Interviu

Adrian Mitu – The Coffee Artist: Roțile, artistul și cafeaua

 

Service

Test pneuri de vară cu dimensiunea 215/55 R 17

Nissan Qashqai la second-hand

 

Extra Tour

Kimera Evo37

 

Supliment Electric Life

 

Tehnica e-auto fără dureri de cap

Electrificarea automobilelor așa cum o cunoaștem astăzi a trecut prin mai multe etape. De asemenea, vă prezentăm pe larg cele mai importante soluții tehnice și implementarea lor în cadrul vieții noastre de zi cu zi.

 

Lumea EV/Știați că?

Am colectat pentru voi unele dintre cele mai interesante date din lumea electromobilității. Vi le prezentăm la pagina 12 într-un format trivia, ușor de digerat.

 

Tot ce (te) mișcă

Piața transportului urban personal a văzut o dezvoltare exponențială în ultimii ani, iar creșterea accesibilității tehnologiei avansate a adus în scenă produse cu adevărat fascinante. Am compilat o listă cu cele mai interesante dintre ele.

 

Autobuzul electric ATP BUS

ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, a lansat pe piață un autobuz electric de ultimă generație.

 

Este timpul pentru dietă

Problema greutății crescute a mașinilor electrice este un subiect de importanță majoră pentru industria auto. Iată ce spun primele studii ale unor specialiști din SUA.

 

Electrificarea și rolul ei în decarbonificarea globală

Toyota tratează pe larg acest subiect extrem de serios, iar strategia constructorului cu privire la baterii reprezintă cel mai clar exemplu – Trebuie să îi oferim clientului exact ce are nevoie, cât are nevoie și mai ales unde are nevoie.'

 

Piața verde: EV și PHEV – Oferta completă

La acest moment, oferta modelelor eco friendly din gama producătorilor auto este extrem de bogată. Acestea sunt toate modelele cu priză care sunt comercializate acum pe piața din România.

 

Test comparativ: Hyundai Ioniq 5 versus Mercedes EQB

Lupta acerbă din segmentul SUV-urilor compacte s-a mutat în spațiul vehiculelor verzi. Astăzi i-am pus față în față pe Ioniq 5 și EQB.

 

Test drive

Mercedes EQB 300 4Matic: Valori esențiale

Conducerea unui Mercedes reprezintă întotdeauna un eveniment. Cu atât mai mult în cazul noului EQB, un electromobil familial modern cu propulsie exclusiv electrică;

Kia EV6: Vis în realitate

Nu este pentru prima dată când ne întâlnim cu Kia EV6, însă concluziile testului au fost aceleași. Spoiler alert: ne-a plăcut mult!

BMW i4 M50: 12 primăveri

Noul model BMW a fost lansat într-un moment optim pe piață și vine cu un pachet tehnologic avansat, performanță de top și un preț cât se poate de convenabil pentru ceea ce oferă.

Lexus ES 300h: Întrebări de lux

Între timp, definiția automobilului de lux a fost alterată de către producătorii care voiau să scoată cât mai mult dintr-un vehicul. Chiar ne trebuie atâta putere? Atât de multă extravaganță? Lexus pune altfel problema cu ES 300h și aduce în scenă un vehicul axat pe condusul relaxat, eficient, dar care este și extrem de confortabil.

Adaugă un comentariu