Revista AUTO BILD Nr. 343 din mai 2023

Revista AUTO BILD Mai/2023 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

Noutăți

Porsche Cayenne facelift

Polestar 4

Ford Transit Courier: Am fost până în Istanbul pentru a da ochii cu primul vehicul electric comercial care va fi produs în România. Stați liniștiți, există și diesel!

Renault Clio facelift

VW ID.7: Întâi a fost Golf (VW ID.3), iar ma apoi a venit și Passat (ID.7). De abia de aici devine clară ideea că viitorul sună doar electric la Wolfsburg. Totuși, am văzut lucruri bune la marele sedan.

TEST & TEST DRIVE

Hyundai Ioniq 6

BMW Z4

JAC e-JS4

Nissan X-Trail

Dacia Sandero Stepway: Cu fiecare model Dacia testat, mai vedem o creștere a brandului. De această dată, Sandero Stepway ne-a impresionat prin noile dotări.

Mazda CX-60 Skyactiv D

Ford Focus facelift

 

Teste comparative

Toyota GR86 vs Mazda MX-5: Esențele tari se țin, de regulă, în sticle mici. Le-am pus față în față pe sportivele pursânge de la Toyota și Mazda, dar când vine vorba de zâmbetele pe kilometru, lupta e strânsă.

Reportaj

R02D, Mozart și XM

 

Extratour

Dopamină de import: A doua tinerețe poate fi trăită și la 23 de ani (ai mașinii). Am relatat pe larg cum s-a consumat experiența #MX5HagaBucurești.

 

Service

Second-hand: Kia XCeed

 

Test pneuri de vară

Ai un BMW Seria 3 și nu știi ce anvelope de vară să-i pui? Consultă testul nostru. Vei fi surprins.

Adaugă un comentariu