Revista AUTO BILD Nr. 350 din decembrie 2023

Revista AUTO BILD Decembrie/2023 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

Noutăți

Renault Ampere

Volvo EM 90

Dacia Duster III: Am fost până la Lisabona pentru a da ochii cu noua generație Dacia Duster. La cum se prezintă lucrurile, noul model de la Mioveni are toate șansele să ajungă rapid chiar și pe prima poziție la vânzări în Europa.

 

Proiect Special

Volvo Trucks, Volvo Cars și Volvo Machinery: Parțial vis, parțial imaginație, total realitate. Am unit toate cele trei divizii Volvo într-o singură ședință foto.

TEST & TEST DRIVE

Mazda 6 20th Anniversary: Mai este relevantă Mazda 6 în 2023? Și încă cum! Am testat-o în echiparea specială aniversară.

Renault Captur 145 E-Tech Alpine: A spus cineva hibrid? Renault Captur E-Tech răspunde competent provocării de buget.

Volvo XC40 Recharge

Volvo Xc90 Recharge

BMW XM: Oriunde s-ar duce, BMW XM întoarce toate capetele. Excentricul model s-a bucurat de un shooting special la ceas de seară.

 

Test comparativ

Comparativ SUV: Audi Q3, BMW X1, Cupra Formentor, Hyundai Kona, Mercedes-Benz GLA – SUV-urile compacte sunt pentru toți? Cei cinci luptători polivalenți din testul nostru oferă o gamă largă de versiuni și motorizări, lucru care te va ajuta să îți găsești rapid mașina potrivită.

 

Reportaj

Aniversare 10 ani Țiriac Collection

 

Extratour

Ferrari F50: Știi cum e să circuli cu cinci milioane de euro pe stradă? Află cum a ieșit Ferrari F50 din umbra lui F40.

 

Service

Second-hand: Dacia Duster II

Adaugă un comentariu