Revista AUTO BILD Nr. 351 din ianuarie 2024

Revista AUTO BILD Ianuarie/2024 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

Noutăți

Noua fază a expansiunii EV

Toyota Kenshiki 2023

Porsche Panamera III: Ce au imobiliarele în comun cu noua generație Porsche Panamera? Aflați totul din sneak peak-ul nostru de la Praga.

TEST & TEST DRIVE

BMW i5 M60: accelerează brutal către viitorul brandului bavarez, dar nu asta ne-a impresionat cel mai mult la el.

Subaru Outback

MG ZS, MG EHS și MG 4 Electric: Nou lansată pe piața din România, marca MG vine cu o gamă deja extinsă și promite surprize pentru 2024.

Mercedes-Benz Clasa E: Această mașină are o tușă perfecționist-elitistă împinsă atât de departe, încât te face să te întrebi ce altceva ți-ai mai putea dori de la un automobil luxos.

Can-Am Maverick R

Dacia Spring Extreme 65: Din curiozitate am mers cu Dacia Spring Extreme pe circuitul de viteză al Academiei Titi Aur și ne-a cam surprins.

Pneuri de iarnă și all season

 

Test comparativ

Comparativ sportive: BMW M2 vs Porsche 718 Cayman GTS 4.0 – BMW M2 vine cu 460 CP și tehnologie preluată de la M3 și M4. Îl va declasa astfel pe rafinatul Porsche 718 Cayman GTS 4.0 la statutul de figurant? O primă comparație între cei doi ași ai circuitelor de viteză.

 

Extratour

Mercedes-Benz 600 Pullman: La aniversarea de 60 de ani, am călătorit cu o versiune Pullman a maiestuosului Mercedes 600 prin Germania.

 

Service

Second-hand: Audi A5

Adaugă un comentariu