Revista AUTO BILD Nr. 352 din februarie 2024

Revista AUTO BILD Februarie/2024 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

Noutăți

CES 2024

McLaren GTS

VW Golf facelift

Porsche Macan EV

TEST & TEST DRIVE

BMW M2: Coupeul este vândut drept punctul de intrare în gama M GmbH, însă este modelul care te implică cel mai mult în actul condusului.

Skoda Enyaq Coupe facelift: Sunt puține schimbări la faceliftul lui Enyaq Coupe, însă motoarele mai puternice și noul soft îi vor da un nou impuls.

Lexus RX450h+ Luxury: Noul RX trece la PHEV. Specialistul în hibride a preluat sistemul de la NX, cu eficiență maximă și promisiunea a 65 km de autonomie pur electrică.

Renault Arkana E-Tech 145: Renault Arkana s-a înnoit cu un set de haine semnate de Alpine. Altfel, sub capotă, lucrurile rămân neschimbate.

Toyota Prius: Economic, dar nu lipsit de fun, al cincilea Prius mizează pe sportivitate și este disponibil în Europa exclusiv ca plug-in.

 

Test comparativ

Comparativ luxury EV: Mercedes EQS vs BMW i7 – Electrificarea în clasa de lux este în curs. Cine a găsit soluția potrivită și un design nobil?

 

Extratour

Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo: Oportunitate de camping – Am acceptat provocarea unei călătorii lungi cu electricul Taycan Turbo S Cross Turismo și vă spunem cum a fost.

 

Service

Second-hand: Volvo V40

Adaugă un comentariu