Revista AUTO BILD Nr. 354 din aprilie 2024

Revista AUTO BILD Aprilie/2024 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

Noutăți

BMW Vision Neue Klasse X

Skoda Epiq

TEST & TEST DRIVE

Renault Scenic E-Tech: Am fost până la Malaga pentru a-i afla secretele Mașinii Anului 2024 în Europa

Peugeot 2008 GT: Într-o zi toridă de primăvară (#încălzireaglobalăereală) l-am dus pe micul leu în vizită la câteva palate în jurul Bucureștiului

VW ID.7 are sub caroserie deja cunoscuta platformă tehnică MEB. Ce altceva mai are de oferit?

Kia EV9 s-a coborât pe Pământ pentru a face impresie. Totuși, a reușit să ne răpească pe planeta ei? Aflați totul de la pag. 26

Mazda 2 Hybrid

Volvo EX30 – Stil avangardist și performanțe epice: așa poate fi descris noul model Volvo. Mezinul suedezilor ni s-a prezentat în dublu exemplar, prilej cu care s-au adunat fix 700 CP în garajul temporar al redac]iei.

Hyundai Ioniq 6: Eclectic, impresionant, extrem de aerodinamic, eficient și incredibil de spațios, Hyundai Ioniq 6 pare venit dintr-un SF distopic, un pic retro.

 

Test comparativ

Comparativ: BMW X5 și Porsche Cayenne pot fi cu adevărat spectaculoase. M60i xDrive și S E-Hybrid, cu peste 500 CP fiecare, se află imediat sub vârfurile de gamă.

Extratour

Kilowați și tenis: Am gustat experiența Transylvania Open, deopotrivă la volanul lui Taycan, cât și pe scaunele din BTarena, fiind prezenți la o semifinală de vis.

 

Service

Second-hand: Skoda Octavia Combi

Adaugă un comentariu