Revista Auto Bild nr. 7 din 30 martie 2017

Pentru numărul 7 al revistei Auto Bild, evenimentul momentului a fost preluarea Opel de către grupul francez PSA, de aceea vă invităm să urmăriți o analiză la rece asupra ce poate însemna asta pentru producătorul francez și modelele care erau prevăzute a fi lansate în perioada următoare.

Până acolo, însă, tema de copertă este dedicată segmentului SUV, cu noi propuneri de la BMW, Seat și (posibil, dar nu garantat) chiar Opel.

Ecourile Salonului Auto de la Geneva nu s-au stins încă, astfel că vă prezentăm în continuare modele lansate la salonul elvețian – Porsche Panamera Sport Turismo, Range Rover Velar, VW Sedric, Renault Koleos, Hyundai i30 și Kia Rio.

Pentru test drive am analizat cutia automată a lui Opel Astra motorizat cu unitatea „whipser-diesel de 1,6 l/136 CP, iar în secțiunea Test vă propunem câteva subiecte de sezon. La loc de cinste este megatestul de anvelope de vară, realizat cu modele de dimensiunea 225/50 R17, dar și un comparativ cu limuzine premium – Audi A6 3.0 TDI, BMW 530d și Mercedes-Benz E 530 d. Bonus este testul de anduranță de 100.000 km, în cadrul căruia Volvo XC60 face o figură frumoasă.

În cadrul rubricii de mașini rulate analizăm două opțiuni de motorizare ale unuia dintre cele mai populare modele de clasă mică de pe piață: VW Polo. Oferta de modele de pe piață este uriașă, dar care vi se potrivește cel mai bine? Citiți și veți vedea argumentele.

Ca de obicei, încheiem cu articolul de la Fascinație, care în acest număr pune față în față un supercar electric – Rimac Concept One, de 1.088 CP, cu o bestie devenită deja clasică – Bugatti Veyron 16.4 de 1.001 CP.

Adaugă un comentariu