Revista Auto Bild nr. 9 din 27 aprilie 2017

Pentru acest număr al revistei Auto Bild vă propunem o incursiune în culisele mărcii Skoda, care pregătește deja viitoarea generație a popularei Octavia. Chiar dacă marca-mamă Volkswagen nu traversează cea mai bună perioadă, cehii sunt hotărâți să dea tot ce au mai bun. Întreaga poveste, în numărul 9/2017 al Auto Bild, care se găsește de azi la standuri.

În avanpremieră, avem prezentarea noii Clase S de Mercedes-Benz, care a beneficiat de un facelift, discret în plan stilistic, dar consistent tehnologic. Pentru rubrica Test drive avem multe noutăți, printre cele mai fierbinți amintind Mercedes-AMG A 45 4Matic, Jaguar i-Pace (britanicii au dat din nou lovitura!) sau VW Golf R.

În reportajul realizat pe banda de producție a uzinei Ford de la Craiova vedem cum se construiește modelul B-Max, dar și cum este pregătită uzina pentru viitorul model care va intra aici în producție, EcoSport.

Un nou test în duet deschide rubrica de teste, care mai conține un duel între Skoda Octavia Combi 2.0 TDI și Peugeot 308 SW BlueHDI 150 și o incursiune pe circuit la volanul lui Porsche 911 GTS. Rămânem în domeniul sportiv pentru a vedea dacă Nissan Juke Nismo RS reușește să se impună în fața lui Mini Cooper S Countryman.

Bonus, avem rezultatele testelor celor mai bune pneuri de sezon (anvelope de vară, dar și allseason) din cinci clase diferite de mașini. Nu mai aveți nicio scuză pentru a amâna schimbarea anvelopelor de iarnă, iar noi vă oferim instrumentul perfect pentru a putea alege cele mai bune pneuri indiferent de tipul de mașină pe care îl aveți.

Pentru rubrica de second hand vă propunem un model electric accesibil, care reușește să impresioneze chiar și la un rulaj respectabil, de peste 200.000 de kilometri. Opel Ampera se anunță ca o alegere perfectă pentru cei care doresc o mașină electrică practică și foarte accesibilă.

Iar dacă spiritul eco nu e în ADN-ul vostru, vă tentăm cu un articol fascinant despre noul Bugatti Chiron și cum se simte la peste 400 km/h.

Adaugă un comentariu