Dacia Duster Aventure

Alaturi de Loganul MCV, Dacia a prezentat la Geneva o versiune speciala pentru Duster. Seria Limitată Duster Aventure merge mai departe pe tendința outdoor, care va atrage șoferii dornici de mai multă aventură.

Noua serie limitată Duster Aventure adaugă elemente exterioare care fac diferența, creand o imagine absolut originala: rampa de proiectoare, scuturi de protectie fata si spate, masca neagra pentru faruri, sageti de culoare rosie care semnalizeaza inelele de remorcare si zonele de pozitionare a cricului, aparatoare de noroi pe care este marcat Duster. Strippingurile exterioare dau un plus de personalitate vehiculului si amintesc de competitiile auto in cadrul carora Duster s-a remarcat. Interiorul este si el personalizat, cusaturile de pe tapiterie fiind albe, iar pe scaune sunt motive de tip busola cu inscriptia Duster. Consola centrala, de un negru lucios, se asorteaza cu designul exterior, in timp ce conturul aeratoarelor, centrul volanului si manerele portierelor sunt toate pe alb. Aceasta serie limitata este disponibila in 2 nuanțe, Blanc Glacier si Noir Nacré.

Seria limitata Duster Aventure este disponibila in versiunile 4×2 si 4×4. Modelul este echipat cu GPS Garmin semi-integrat in tabloul de bord. Acest GPS mobil este dotat cu hartile rutiere a 45 de tari europene. Duster Aventure este echipat cu faruri de ceata si o rampa de proiectoare detasabila pe pavilion care ofera un plus de vizibilitate.

Adaugă un comentariu

Articole similare