Oficial: Honda Civic facelift – Precizie japoneza

Honda a publicat primele imagini si informatii cu noile Civic si Civic Tourer facelift, cu doar cateva zile inainte de debutul din cadrul Salonului Auto de la Paris.

Hatchback-ul nipon se lauda acum cu un exterior intinerit. Partea frontala dispune de un spoiler nou, de blocuri optice cu lumini diurne integrate si de o bara spate modificata. De asemenea, vedem praguri laterale noi, un eleron finisat in negru si stopuri cu LED-uri. Pentru a merge pe aceeasi linie, niponii au intinerit si interiorul. Aici vedem o serie de materiale noi, de accente cromate in anumite zone si de un panou central finisat in culoarea neagra.

Tot la interior, japonezii au pregatit sistemul de infotainment Honda Connect care ruleaza pe versiunea 4.0.4 a celebrului Android si care comunica cu soferul si pasagerii prin intermediul unui ecran de 7 inch.

honda civic facelift (4)

O noutate absoluta consta in aparitia versiunii Civic Sport, o varianta care vine sa pregateasca terenul pentru viitorul Type R. Acesta are la baza hatcback-ul nipon si va fi oferit alaturi de motorul de 1,2 litri i-DTEC de 120 CP sau in compania unitatii de 1,8 litri i-VTEC de 142 CP. La nivel exterior, Civic Sport se diferentiaza de versiunile de baza prin intermediul unui spoiler spate colorat si cu ajutorul jantelor Sport de 17 inch.

Adaugă un comentariu