Oficial: Hyundai i20 – Imagini si detalii cu noua generatie

Hyundai a publicat astazi primele imagini si detalii cu noua generatie a lui i20. Asa cum deja stiti, modelul sud-coreean va fi expus in premiera internationala in cadrul Salonului Auto de la Paris.

La nivel exterior, noua generatie i20 vine cu un look ce respecta limbajul de design Fluidic Sculpture 2.0. Partea frontala a noului i20 este dominata acum de o grila supradimensionata, de un set de blocuri optice alungite si de o capota mai mare. Din lateral, noua generatie i20 vine cu un look mult mai placut, in timp ce partea posterioara se face remarcata prin stopurile de dimensiuni generoase si prin eleronul amplast pe hayon.

Citeste si: Primele schite oficiale cu viitorul Hyundai i20

Noua generatie Hyundai i20 are o lungime de 4.035 mm si un ampatament cu o dimensiune de 2.570 de mm. Multumita acestor valori, spatiul pentru pasagerii din spate a crescut, iar volumul portbagajul are acum 320 de litri.

hyundai i20 (2)

Versiunile de top vor dispune de stopuri cu LED-uri, de o camera pentru mersul cu spatele si de un plafon panoramic.

Pentru moment, oficialii Hyundai inca nu au publicat imaginile cu interiorul lui i20, insa vom vedea un volan restilizat, o consola centrala revizuita si o serie de gadget-uri de ultima ora.

Din pacate, oficialii Hyundai inca nu au anuntat motorizarile cu care i20 va poposi pe Batranul Continent.

Vezi aici toate premierele anunțate pentru Salonul Auto de la Paris 2o14

Adaugă un comentariu