Oficial: Kia Sorento – Poze si detalii noi

La finalul lunii trecute, Kia a publicat primele imagini teaser cu viitorul Sorento, iar la inceputul lui august am facut cunostinta si cu prima schita cu interiorul corssover-ului sud-coreean.

Astazi, oficialii asiatici au publicat primele imagini si detalii cu viitorul Sorento. Asa cum deja stiti, modelul va fi expus in premiera internationala in cadrul Salonului Auto de la Paris, care isi va deschide portile la inceputul lunii octombrie.

La nivel estetic, viitorul Kia Sorento vine cu un look inspirat de Cadenza si K900. Partea frontala este dominata de grila tip “tiger nose”, in timp ce plafonul plonjat si eleronul spate aduc un plus de sportivitate.

Citeste si: Kia Sorento – Primele teasere cu viitoarea generatie

sorento

Conform oficialilor asiatici, Kia Sorento masoara 4.780 de mm in lungime, 1.685 mm inaltime si are un ampatament de 2.780 mm. Din pacate, sud-coreenii inca nu au publicat o poza cu interiorul viitorului Sorento, insa schita prezentata nu cu mult timp in urma ne ofera o idee de ansamblu asupra habitaclului crossover-ului asiatic.

Secretul a fost pastrat si in ceea ce priveste gama de motorizari, insa in scurt timp, Sorento va fi prezentat in tara natala, iar atunci vom reveni cu detalii despre unitatile care vor popula crossover-ul asiatic.

Citeste si: Kia Sorento – Prima schita cu interiorul viitoarei generatii

Vezi aici toate premierele anunțate pentru Salonul Auto de la Paris 2o14

Adaugă un comentariu