Oficial: Skoda Fabia Combi – Imagini si detalii cu break-ul din Mlada Boleslav

Skoda va expune noul Fabia Combi in cadrul Salonului Auto de la Paris. Asa cum era de asteptat, break-ul din Mlada Boleslav imprumuta aspectul frontal de pe hatchback-ul din care deriva si vine cu un mare plus in dreptul capitolului spatiu interior.

Multumita partii posterioare majorate, Fabia Combi dispune de un portbagaj de 530 de litri, respectiv 1.395 de litri atunci cand bancheta spate este rabatata. Spre deosebire de vechea generatie, noua Fabia Combi se lauda cu o lungime mai mare cu 10 mm, cu o latime extinsa cu 90 de mm si cu o garda la sol mai mica cu 31 de mm.

De asemenea, Skoda a integrat 17 solutii inteligente in ceea ce priveste spatiul interior. Aceastea au fost botezate “Simply Clever” si vor face viata mai usoara oricarui client de Fabia Combi. Tot la interior, break-ul din Mlada Boleslav va beneficia de sistemul de infotainment MirrorLink.

In dreptul capitolului motorizari, Skoda Fabia Combi va sosi cu o patru unitati pe benzina cu puteri cuprinse intre 75 si 110 CP si cu trei agregate diesel care vor oferi intre 75 si 105 CP.

Adaugă un comentariu