PARIS 2014: Toyota C-HR – Primele imagini cu viitorul concept nipon

In urma cu doar o saptamana, Toyota a publicat prima imagine teaser cu viitorul concept C-HR. Astazi, japonezii vin cu doua imagini noi.

Asa cum va anuntam si atunci, niponul va fi expus in permiera internationala in cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care isi va deschide portile la inceputul lunii octombrie.

Conform oficialilor niponi, noul Toyota C-HR prefigureaza un viitor crossover compact, dar promite sa ofere si o viziune asupra unei noi filozofii de design. Partea frontala a lui C-HR Concept vine cu blocuri optice cu LED-uri care se unesc cu grila radiatorului, pentru un look extrem de agresiv.

Privit din lateral, conceptul dispune de o silueta de coupe, cu acel plafon extrem de plonjat, insa aripile laterale iti spun din start ca vei face cunostinta cu un crossover. In partea posterioara, stopurile stilizate asemeni unui bumerang pun punct noii filozofii de design. Sub capota, noul C-HR Concept va sosi cu un sistem de propulsie hibrid.

Pentru moment acestea sunt singurele informatii pe care le avem, urmand ca detaliile complete cu privire la trenul de rulare si sistemul de propulsie sa fie dezvaluite in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Vezi aici toate premierele anunțate pentru Salonul Auto de la Paris 2o14

Adaugă un comentariu