BCR Leasing Rally Team vrea să recupereze la Arad

Echipa BCR Leasing Rally Team a întâmpinat probleme în prima etapă de la Braşov dar şi aşa a obţinut rezultate bune.

„Ne bucură faptul că toate cele patru echipaje au reuşit să termine cu bine această etapă extrem de solicitantă şi de impredictibilă. Locul II la Echipe şi la General, dar şi rezultatele înregistrate de celelalte echipaje BCR Leasing Rally Team ne menţin în grafic şi ne dau speranţe pentru următoarele etape’, a declarat Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motorsport. Edwin Keleti & Botond Csomortani vor veni la Arad cu obiectivul declarat de a urca pe podium.

„Suntem foarte mulţumiţi de rezultatul din această prima etapă a CNRD 2015, o etapă foarte dificilă din cauza condiţiilor meteo! Ritmul de pe probe ne mulţumeşte pe deplin având în vedere diferenţa uriaşă de rulaj din intersezon între noi şi adversarii noştri direcţi, dar poate tocmai de aceea suntem încrezători că vom putea mări ritmul în mod natural pe parcursul sezonului. Maşina a funcţionat impecabil, Boti a fost ca un metronom iar atmosfera prietenească din echipă ne face să aşteptăm cu nerăbdare următoarea etapă de la Arad!’, a declarat Edwin Keleti.

Raliul Aradului 2015 se va desfășura în perioada 7 – 9 mai, iar la start se vor alinia peste 35 de echipaje. Cea de-a doua etapă din CNR 2015 are coeficient 1, iar organizatorii așteaptă o mulțime de spectatori pe probele speciale.

Adaugă un comentariu