Borsec la CNSR Mangalia: Premieră cu succes

Campionatul național de Super Rally aduce laolaltă unele dintre cele mai puternice mașini de curse, dar și cei mai buni piloți din țară, și nu numai.

În acest an, prima etapă din campionat, cea desfășurată pe străzile din Mangalia, a luat startul pe 13 mai, zi care a inclus, în același loc, și Retro Parada Primăverii. Oamenii au ieșit în stradă pentru a fi părtași la acțiune, bulevardele din oraș devenind aproape neîncăpătoare.

Deși experiența Super Rally a fost una nouă pentru Adi Teslovan, pilotul susținut de Borsec, acest lucru l-a motivat extraordinar și a ieșit învingător la clasa automobilelor, dovedind totodată echipei tehnice că mașina funcționează în parametri optimi.

„Anul acesta aduce o noutate pentru noi. Vom evolua, pe lângă Campionatul Național de Raliuri, și în acest campionat. Este prima mea experiență în Campionatul Național de Super Rally, campionat ce se desfășoară în Mangalia, Alba Iulia, Craiova, Deva, Timișoara și București.

Campionatul a debutat la Mangalia cu parcul service și startul în portul turistic, într-o atmosferă specială cu foarte multă lume prezentă. Pentru noi, această etapă a fost binevenită pentru a testa mașina și subansamblul care a fost înlocuit.

Este o senzație incredibilă să evoluezi în mijlocul orașului înconjurat de mii de oameni. Este de fapt o super specială din raliuri care se repetă de șase ori, un eveniment care popularizează sportul cu motor.

Pentru mine a fost o experiență inedită, mai ales că am câștigat la clasa automobilelor. Datorită particularității competiției, mulți sportivi se înscriu cu monoposturi extrem de rapide.

Apa minerală Borsec a fost alături de noi și în acest weekend fiind partenerul nostru de hidratare tradițional. Următorul eveniment la care vom participa este Raliul Argeșului cu celebrele probe de pe Transfăgărășan’, a declarat pilotul Adi Teslovan.

Adaugă un comentariu