Borsec, partener de hidratare la Raliul Argeșului 2024

Echipa Omega Rally Team a obținut locul altreilea la clasă și în clasamentul pe echipe, plus locul alpatrulea în clasamentul general.

Raliul Argeșului powered by Citroen, ediția 2024, este un eveniment de tradiție în motorsportul autohton, desfășurat în Muntenia și pe celebrul Transfăgărășan, în perioada 10 – 11 mai 2024. Ca urmare a succesului inregistrat in anii precedenți, fiind o etapă cu cel mai înalt coeficient oferit de Federația Română de Automobilism Sportiv în perioada 2021-2023, fiind evaluat ca cel mai bun raliu desfășurat pe asfalt, evenimentul este inclus in Calendarul Campionatului Național de Raliuri și Campionatul Național de Raliuri pe Asfalt.

‘Un raliu dificil cu probe de mare viteză, o experiență dură pentru toți concurenții, chiar dacă a fost o etapă pe asfalt. O etapă de tradiție din campionatul național, probele speciale desfășurate în majoritate pe Transfăgărășan au fost o reală provocare pentru toți, condițiile meteo au contribuit și ele la tot spectacolul’, ne-a declarat Adi Teslovan, pilotul Omega Rally Team.

Desfășurarea raliului a inclus în acest an câteva modificări menite să imbunătățească experiența sportivă într-un format compact, aducând, concomitent, spectacolul mai aproape de public. Programul sesiunii de teste oficiale și proba spectacol desenată chiar în municipiul Pitești, pe aleile parcului Lunca Argeșului, au oferit o nouă experiență pasionaților de motorsport prezenți, care au avut posibilitatea să urmărească evoluțiile piloților într-un spectacol fascinant de sunet și cai putere.

Cu startul festiv și parcul de service amplasate în zona centrală a Piteștiului, Piața Primăriei și Piața Vasile Milea, evenimentul s-a desfășurat foarte aproape de iubitorii de motorsport fiind un prim vector turistic pentru județul Argeș, oferind și cel mai sigur mediu posibil pentru desfășurarea unei competiții de motorsport, atât pentru echipajele participante, cât și pentru publicul spectator.

Am abordat strategic această etapă, fiind conștienți de limitele noastre și ale automobilului. Am fost inspirați în alegerea anvelopelor și la setarea automobilului de concurs, iar toate acestea ne-au ajutat să obținem acest rezultat. Am fost feriți, de această dată, de pene de cauciuc sau alte probleme tehnice. Apa minerală Borsec a fost partenerul nostru strategic în lupta cu deshidratarea și ne-a asigurat sursa de energie necesară. Mulțumim partenerilor noștri pentru susținere’, a mai spus pilotul Adi Teslovan.

Adaugă un comentariu