Borsec, prezent la Raliul Harghitei 2024

Echipajul susținut de Borsec, Omega Rally Team, condus de pilotul Adrian Teslovan, a obținut locul al doilea în clasamentul pe echipe.

'Un raliu foarte dificil, prima etapă a acestui sezon ne-a pus la încercare. Nu a fost ușor, ne-am confruntat încă de la primii kilometri cu probleme tehnice, dar am reușit să încheiem prima zi a raliului în top 5. A doua zi ne-am propus să creștem ritmul și să încercăm să ținem pasul cu plutonul fruntaș, chiar dacă am avut mici probleme de ținută a mașinii corectate de echipa tehnică. Din păcate, pe ultima probă specială a raliului am făcut pană, fapt ce ne-a scos complet din luptă, mai mult, după schimbarea anvelopei am rămas și fără frână pe față. Apa minerală naturală Borsec a fost partenerul nostru în aventura de la Harghita, ne-a ajutat să trecem peste momentele dificile și ne-a asigurat energia de care am avut nevoie. Mulțumită evoluției colegilor de echipă am reușit până la urmă o clasare meritorie pe locul secund în clasamentul pe echipe. Mulțumim Borsec, UniCredit Leasing, Generali, Stanleybet, Set Prod Com, Mobil 1 prin Star Lubricants, Interflon precum și partenerilor media Kiss FM & Rock FM. Continuăm după Paște la Raliul Argeșului pe 10 și 11 Mai', a declarat pilotul Adi Teslovan.

 

Startul festiv al ediției din acest an a Raliului Harghitei, powered by Toyota,  s-a dat joi, ora 19:00 în Piaîa Marton Aron din Odorheiu Secuiesc. Harghiteni la origini, Adrian Teslovan și fiica sa cea mare, Alexandra, care îi calcă pe urme cu succes multiplului campion național de raliuri, au acordat un interviu special organizatorilor, pe care îl puteți citi integral la

https://raliulharghitei.ro/interviu-adi-alexandra-teslovan/

Adaugă un comentariu