CNVC: Ovidiu Zaberca si-a adjudecat Trofeul Teliu

Etapa cu numarul cinci a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2014 a fost una dintre cele mai spectaculoase de pana acum.

Pe prima pozitie a clasamentului a sosit Ovidiu Zaberca, la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO 8.5. Desi era cotat cu sansa a treia, acesta a reusist sa se impuna dupa abandonul prematur al lui Lucien Hora.

Acesta din urma a fost nevoit sa se retraga in prima etapa, dupa o problema la planetara monopostului. Dupa acest abandon, batalia s-a dat intre Horatiu Ionescu-Cristea si Zaberca. Daca in prima urcare, Ionescu-Cristea a reusit sa-l invinga pe “Zabi” cu 0,483 secunde, in mansa secunda, acesta a revenit si a castigat proba cu o diferenta de 0,640 de secunde.

8ZrZRks

Citeste si: CNVC Sinaia 2014 – un nou video spectaculos cu Horatiu Ionescu Cristea la volanul unui Ferrari 458 Challange

“Sunt foarte, foarte fericit, este prima data cand obtin victoria in clasamentul OPEN pe vreme buna. Nu am cuvinte sa spun ce simt.” a declarat Ovidiu Zaberca la finalul etapei cu numarul cinci din cadrul CNVC Dunlop.

Pe pozitia a treia a clasamentului de etapa OPEN a sosit Lucian Radut, la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO 8.

Via | AutoRally Foto | RallyCow

Adaugă un comentariu