Etapa a 5-a a Campionatului de Motociclism al României ”MotoRC”. Cine va trimufa în fiecare dintre cele patru clase ale competiției?

Duminică, 8 octombrie 2017, la circuitul MotorPark România, începând cu ora 10.00, se va desfășura ultima etapă a Campionatului de Motociclism – Viteză ‘MotoRC’, în urma căreia vor fi desemnați campionii celor patru clase ale competiției, Rookies 600cmc, Rookies 1000cmc, Stock 600cmc si Stock 1000cmc.

Dacă la clasa ‘regină’, Stock 1000cmc, câștigătorul sezonului 2017 este deja cunoscut, în persoana lui Cătălin Cazacu, acesta obținând până acum, în cele 4 etape, numărul maxim de puncte pe circuit, la clasa inferioară se va da o luptă acerbă, ocupanții primelor trei locuri, Emil Drăghici, Adrian Petrovici și Dan Măinescu, fiind departajați de numai 5 puncte.

Vor fi prezenți la start și piloți din țări precum Turcia, Bulgaria, Ungaria, Israel, Italia, Marea Britanie sau Grecia.

Vineri, 6 octombrie și sâmbătă, 7 octombrie, se vor desfășura sesiunile de antrenament, dar și cele de calificare pentru grilele de start.

Accesul publicului este liber pe tot parcursul celor trei zile. Ziua curselor, duminică, 8 octombrie, va puncta și o premieră pentru un circuit de viteză din România: în timpul pauzei principale a competiției, cea dintre cursele ‘Rookies’ și ‘Stock’, pe linia dreaptă a pistei va ateriza un avion al Aeroclubului Acvila, care va efectua zboruri de agrement în zona MotorPark cu câștigători ai unei tombole organizate pentru spectatori. Detaliile tombolei si biletele sunt disponibile la circuit.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor campionatului MotoRC va avea loc duminică, în jurul orelor 17.00.

taguri
Adaugă un comentariu