Lewis Hamilton a fost implicat într-un accident rutier în Monaco

Pilotul echipei de Formula 1 Mercedes GP, Lewis Hamilton, a fost implicat într-un accident rutier ușor în Monaco. Britanicul nu a suferit nicio rană, ba mai mult, chiar el a fost cel care a anunțat accidentul.

Într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, pilotul a precizat că nimeni nu a fost rănit în accident.

“Nu m-am simţit prea bine în ultimele zile și am fost implicat şi într-un accident rutier, luni seară, la Monaco. Chiar dacă nu este treaba nimănui, sigur vor fi persoane care vor încerca să profite de situaţia mea şi să facă rost de bani. Nimeni nu a fost rănit, asta contează, dar maşina mea a fost avariată după un mic acroşaj cu un vehicul staţionat. Mă simt mai bine şi plec în Brazilia, dar vă informez că-mi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat. Toţi facem greşeli, important este să învăţăm din ele”, a scris Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton nu a ajuns la timp în Brazilia, acolo unde week-endul acesta va avea loc penultima etapă din “Marele Circ”. Echipa de comunicare a celor de la Mercedes anunţase că Hamilton va ajunge mai târziu în Brazilia, deoarece are febră, scrie dailymail.co.uk.

Britanicul de 30 de ani a devenit campion mondial de Formula 1 pentru a treia oară în carieră cu trei etape înainte de finalul sezonului. Cu toate acestea, în trafic, Hamilton nu este cel mai bun exemplu. În 2007, poliția franceză i-a interzis să mai conducă pe teritoriul Franței și i-a confiscat mașina din pricina faptului că a condus cu o viteză mult mai mare decât limita legală.

 

Adaugă un comentariu

Articole similare