Jules Bianchi este in stare critica, dar stabila

Pilotul francez Jules Bianchi a suferit o leziune anoxala difuza, in urma accidentului in care a fost implicat in timpul Mareului Premiu al Japoniei de la Suzuka.

Acesta urmeaza sa ramana la terapie intensiva in spitalul Mie din Yokkaichi, a anuntat echipa acestuia, Marussia, scriu colegii de la Sportnews.

Jules ramane la terapia intensiva la Mie General Medical Center din Yokkaichi. El a suferit o leziune axonala difuza, fiind in stare critica, dar stabila. Medicii ii ofera cele mai bune tratamente si îngrijire si le suntem recunoscători pentru tot ce au facut de la accidentul suferit de Jules. Suntem de asemenea recunoscatori pentru prezenta profesorului Gerard Saillant, presedintele Comisiei Medicale a FIA, si a profesorului Alessandro Frati, neurochirurg la Universitatea din Roma La Sapienza, care a sosit in Japonia la solicitarea echipei Ferrari”, scrie in comunicatul emis de Marussia.

Va amintim ca Jules Bianchi a pierdut controlul masinii in virajul cu numarul 7, acelasi loc unde Adrian Sutil a percutat bariera de protectie. Din nefericire, pilotul francez a lovit o automacara ajunsa la locul accidentului pentru a indeparta monopostul germanului.

Via | Sportnews

Adaugă un comentariu