Napoca Rally Academy a prezentat echipajele cu care atacă noul sezon din CNR

Ieri am mers la conferința de presă organizată de Colina Motors pentru prezentarea echipajelor care vor concura în Campionatul Național de Raliuri 2015 sub semnul BCR Leasing Rally Team. Același lucru s-a întâmplat și la Cluj-Napoca, dar de această dată sub umbrela Napoca Rally Academy (NRA).

Pentru sezonul 2015 al Campionatului Național de Raliuri, NRA va aduce la start cinci echipaje. Simone Tempestini va merge alături de Dorin Puplea la volanul unui Ford Fiesta R5. Tatăl său, Marco Tempestini va lua startul tot la volanul unui Ford Fiesta R5, iar în dreapta sa se va afla Toni Avram.

Cel de-al treilea echipaj cu care NRA va ataca sezonul este format din Bogdan Marișca și Carmen Poenaru. Cei doi se vor lăsa purtați de val alături de un Subaru Impreza.

Următorul echipaj pregătit de NRA este format din Florin Tincescu și Sergiu Itu. Aceștia vor alegra împreună cu Peugeot 208 R2. Ultimii, dar nu cei din urmă sunt Vlad Cosa și Diana Hațegan care vor merge în CNR 2015 alături de un Suzuki Swift.

Sursa | NRA

Adaugă un comentariu