Raliul Harghitei: Victorie la Clasa 5 pentru echipajul susținut de Borsec

Raliul Harghitei a adus rezultate pozitive pentru echipajul susținut de Borsec și format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh.

Etapa a cincea a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Raliul Harghitei, s-a derulat în weekendul 12-14 iulie. Este al treilea an în care competiția se ține pe asfalt din cei 26 de la prima ediție. Echipajul susținut de Borsec, format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh, a început cursa cu optimism, iar efortul le-a fost răsplătit prin clasarea pe locul întâi la clasa 5, locul întâi la două roți motrice și locul trei la echipe.

De data aceasta, echipajul simte că a trecut peste ghinioanele și greșelile etapelor anterioare. Chiar și așa, participarea la Harghita nu a fost lipsită de peripeții. După o reparație la turbo imediat după shakedown, echipajul a suferit de pe urma altor probleme tehnice întâmpinate în a doua zi. Din fericire, ei s-au bucurat de sprijinul echipei tehnice Omega Motorsport, care le-a repus mașina în forma așteptată.

Adi Teslovan s-a declarat încântat de numărul mare de fani pe care i-a observat pe probe. În Încheiere, el dorește să le mulțumească partenerilor care susțin echipajul său: UniCredit Leasing, Borsec, Cipi, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, Prodia, RockFM, Vice, City Grill, Pigna, GoPro prin Comtrade Distribution, și nu în ultimul rând echipei tehnice Omega Motorsport și în special lui Constantin Ovidiu Ignat.

În prezent, echipajul cu numărul 9 are 45 de puncte în clasamentul Clasei 5 și 68 de puncte în clasamentul vehiculelor cu tracțiune față. Teslovan este pe drumul spre locul întâi la Clasa 5 și are podiumul asigurat la clasamentul vehiculelor cu tracțiune față.

Urmează Raliul Iașiului, pe 7-8 septembrie. Acesta este derulat pe macadam, trecând prin mai multe păduri încinse de soare, dar superspeciala Râpa Galbenă este pe asfalt. Etapa este complexă și dificilă, mulți suferind în trecut de pe urma unor probleme tehnice care i-au dus la abandon sau la alte situații dificile. Sezonul 2018 al CNRD mai are doar două etape programate, Iași și Sibiu.  Acestea vor decide titlul la fiecare clasă și campionul absolut.

Adaugă un comentariu