Raliul Moldovei 2019, din nou cu ghinion pentru echipajul Borsec!

Etapa de la Arad A fost prima etapă pe macadam a Campionatului Naţional de Raliuri a României din 2019. Echipajul compus din Adi Teslovan şi Vajk Imre Cseh a fost din nou prezent şi a ob- ţinut rezultate excelente. Era normal astfel ca echipajul susţinut de Borsec să se prezinte cu optimism şi un moral bun la cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri. Doar că lucrurile nu au mers aşa cum erau aşteptările la Raliul Moldovei!

“Am fost obligați să abandonăm de pe prima poziție din clasamentul automobileor cu două roți motrice și cel al clasei 5 în urma unui incediu după terminarea specialei cu numărul 3. Din păcate, în ultimii trei ani nu am reușit nicicum să terminăm cu bine Raliul Moldovei, și mai ales proba specială Vermești. Acum doi ani ne-am târât' cu două pene pe față până la sosire, anul trecut ne-am răsturnat după sosire, iar anul acesta, din nou, după sosire, am avut parte de un incendiu. Cu greu am reușit să controlăm incendiul pentru a limita pagubele, am reușit doar cu ajutorul colegilor care au venit după noi” a declarat Adi Teslovan.

Încep pregătirile pentru Raliul Harghitei? „Deocamdată nu ştim exact cât de mare este paguba, dar probabil că luni vom şti exact, cert este că suntem într-o situaţie destul de neplăcută având în vedere că Raliul Harghitei este pe 12-13 iulie, iar prezenţa noastră la startul etapei de acasă stă sub semnul incertitudinii. Vom face tot ce este posibil să putem lua startul la etapa de suflet, dar nu va fi uşor' mai spune Adi Teslovan.

Împreună cu UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, GoPro prin Comtrade Distribution şi partenerii media Rock Fm&Vice echipajul format din Adi Teslovan şi Vajk Imre Cseh speră să fie prezent la Raliul Harghitei. Toată echipa tehnică lucrează fără oprire pentru remedierea problemelor apărute şi, cu sprijinul necondiţionat al Borsec, sunt şanse mari de reuşită!

Adaugă un comentariu