Start în Raliul Aradului 2016! Dan Gîrtofan: “Aradul este un raliu pe placul nostru”

Raliul Aradului, cea de-a treia etapă a Campioantului Național de Raliuri, a debutat joi, 12 mai, cu prezentarea festivă. Probele pentru echipajele înscrise în competiție au început astăzi, 13 mai, și se vor încheia sâmbătă, 14 mai.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5) sunt încrezători în evoluția lor la Raliul Aradului, etapa a treia a Campionatului Național de Raliuri 2016.

„Raliul Aradului este unul care ne place foarte mult. Îl știm bine și din ce am văzut până acum, la recunoașteri, probele se prezintă în condiții foarte bune. Sperăm ca vremea să nu se strice, pentru că se va schimba situația. Și asta deoarece probele sunt alcătuite din pământ bătut, iar dacă va ploua, suprafața de rulare va deveni una alunecoasă, ce poate să ne pună, mie și colegilor care vor lua startul, ceva probleme. Am făcut săptămâna asta câteva teste cu mașina și pot să spun că este una care se pretează excelent pentru macadam’, a spus Dan Gîrtofan pentru autorally.ro.

38 de echipaje s-au înscris la Raliul Aradului 2016. De pe listă nu lipsesc Simone Tempestini – Marc Banca sau Edwin Keleti – Toni Avram.

Adaugă un comentariu