Hyundai Motor contribuie la bunastarea Europei

 Hyundai Motor a creat peste 152.000 de locuri de munca in Europa pana in prezent si plateste taxe catre guvernele regionale in valoare de 1,3 miliarde euro, in crestere cu  38%.

 

Raportul actualizat si publicat de catre o companie de consultanta de top din Europa – London Economics a confirmat contributia substantiala a Hyundai Motor adusa economiei europene.

Studiul intitulat Beneficiile economice si sociale ce deriva din prezenta Hyundai in Europa’, analizeaza noi informatii rezultate din anul 2012. Conform acestui raport peste 152.000 de persoane detin locuri de munca datorita prezentei Hyundai pe piata europeana. Acest rezultat a inregistrat o crestere de 18%, comparativ cu anul 2011.

Hyundai a contribuit cu 1,3 miliarde euro catre guvernele europene in 2012, suma ce provine din taxe vamale, vanzari si impozit pe venit, reprezentand o crestere de 38% fata de anul 2011 si, astfel, sustinand dezvoltarea economiei regionale.

De asemenea, raportul evidentiaza contributia Hyundai si in segmente precum: productie, cercetare si dezvoltare, vanzari si distributie. Astfel, aportul Hyundai reprezinta 7 miliarde de euro (in taxe externe) si 115.000 de locuri de munca create.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europa, a declarat: Acest raport confirma angajamentul Hyundai Motor fata de Europa si fata de oameni. Intreaga retea de activitate Hyundai poate fi regasita la nivel european, iar extinderea infrastructurii in regiune permite dezvoltarea de oportunitati pentru angajare, dar si pentru furnizori.’

Fabrica Hyundai din Nošovice, Cehia, achizitioneaza anual consumabile in valoare de 3,1 miliarde de euro. Dintre acestea 65% (valoare 2 miliarde de euro) provin din Europa.

 

Adaugă un comentariu