38% din români își încarcă telefonul în mașină

38% din români își încarcă telefonul în mașină, pe când 31% optează pentru o baterie externă pentru a-și încărca smartphone-urile, iar 28% dintre utilizatori preferă să își încarce telefonul doar acasă, potrivit unui studiu OPPO.

27% dintre respondenți aleg să își încarce telefoanele utilizând cabluri de alimentare de la alt dispozitiv, iar 4% aleg altă metodă.

Noul telefon OPPO Reno10 vine echipat cu o tehnologie de încărcare rapidă, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să aștepte ore întregi pentru a-și încărca smartphone-ul, ci să îl poată alimenta rapid în orice moment al zilei. Astfel, OPPO Reno10 este dotat cu tehnologia proprietară OPPO de încărcare rapidă, SUPERVOOCTM de 67 W, datorită căreia bateria de 5.000 mAh a telefonului ajunge la 100% în aproximativ 47 de minute atunci când telefonul este încărcat cu încărcătorul și cablul din cutie.

Studiul a mai arătat că 71% dintre utilizatorii de telefoane mobile din România își încarcă dispozitivele seara, când ajung acasă (30%), sau pe timpul nopții (40%), iar 21% dintre utilizatori aleg să își încarce telefonul în timpul zilei, în timp ce dimineața reprezintă momentul preferat pentru încărcare pentru doar 8% dintre respondenți.
Cu toate acestea, specialiștii arată că nu este recomandat ca telefoanele să fie lăsate la încărcat peste noapte, fiindcă, în timp, acest obicei poate duce la deterioarea bateriei.

Pe lângă încărcarea rapidă, noul OPPO Reno10 se mândrește și cu tehnologia proprietară de protejare a bateriei Battery Health Engine; aceasta echilibrează procesele de încărcare, astfel încât bateria, fie că vorbim de Reno10, fie că vorbim de Reno10 Pro, își păstrează 80% din capacitate după 1.600 de cicluri de încărcare, comparativ cu o medie de 60% stabilită de standardele industriei.

Totodată, OPPO Reno10 oferă o experiență vizuală premium prin designul acestuia curbat 3D, ce măsoară doar 7,89 mm grosime și cântărește 185 g, fiind completată de ecranul de 6.7 inci și rata de refresh de 120Hz.

În ceea ce privește performanța, procesorul MediaTek Dimensity 7050, cu cei 8 GB de memorie RAM, asigură funcționarea fluentă și fără întreruperi, chiar și cu mai multe aplicații deschise. Totodată, OPPO Reno10 a primit rating A în certificarea de fluență de 48 de luni TÜV SÜD și rulează sistemul de operare ColorOS 13.1, asigurând o experiență îmbunătățită și fiabilă pentru utilizatori.

OPPO Reno10 Pro 5G și OPPO Reno10 5G sunt disponibile la partenerii oficiali din România.
Studiul online, comandat de OPPO Romania și implementat de iSense Solutions, a fost realizat în perioada august-septembrie 2023, pe un eșantion reprezentativ de 1000 respondenți din mediul urban și rural, cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 ani, nivel de educație mediu și ridicat.

Adaugă un comentariu