5 stele EuroNCAP pentru Audi A3 Sportback e-tron si Jeep Renegade

EuroNCAP, organizatia independenta care se ocupa cu realizarea testelor de siguranta pentru modelele aparute pe piata, a realizat ultima transa de verificari pentru anul 2014.

In ultimele teste au intrat Audi A3 Sportback e-tron, Jeep Renegade, Kia Soul si Kia Soul EV. Primele doua modele amintite mai sus au reusit sa obtina maximul de stele oferit de EuroNCAP, iar produsele sud-coreene au primit 4 stele din partea organizatiei independente.

Audi A3 Sportback e-tron s-a descurcat exemplar. Pentru categoria protectia pasagerilor adulti, modelul german a primit 31 de puncte (82%), pentru protectia pasagerilor copii acesta a inregistrat 39 de puncte (78%), iar pentru protectia pietonilor A3 Sporback e-tron reuseste sa obtina 24 de puncte (66%).

Ultimul segment al clasamentului, cel care face referire la sistemele de protectie i-a adus modelul german 9 puncte (68%). Jeep Renegade este cel de-al doilea model care a reusit sa obtina 5 stele EuroNCAP, cu un procentaj de 87% (protectia pasagerilor adulti), 85% (protectia pasagerilor copii), 65% (protectia pietonilor) si 74% (sisteme de siguranta).

Via | EuroNCAP

Adaugă un comentariu