5 țări unde nu este ilegal să consumi alcool și să te urci la volan

Există state unde condusul merge mână-n mână cu alcoolul, deși acest lucru duce la producerea unui număr tot mai mare de accidente de circulație. Dacă în unele țări alcoolul poate fi consumat cu limită, în țările africane mai puțin dezvoltate acesta este la liber.

În Burkina Faso, o țară cu o populație de 16 milioane de locuitori și 12.506 km de drumuri asfaltate nu este o infracțiune să consumi alcool la volan.

Nici Republica Democrată Congo nu face excepție. Aleșii din cea de-a 11-a țară ca mărime din lume nu au dat legi împotriva alcoolului la volan. Încă.

Cea mai mică grijă a oamenilor legii din Angloa este să-i întrebe pe șoferi dacă au consumat alcool. Nici măcar nu se știe ce spune Codul Rutier din Angloa, evident, dacă există așa ceva.

Legea nu specifică ca în Indonesia conducătorii auto să nu consume alcool. Cu toate acestea, legea spune clar că cei care provoacă un accident de circulație soldat cu morți ar putea fi condamnați între șase și zece ani de închisoare.

În Togo nu prea există semne de circulație și dacă ar exista nu prea ar fi respectate. Nu există niciun paragraf în lege în care să se specifice ca șoferii să nu consume alcool.

Adaugă un comentariu