Șeful de la Permise Auto Iași, reținut de colegii de la Rutieră, după o urmărire ca-n filme

Un instructor auto care l-a observat la o terasă pe Vasile Zacornea, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Iaşi, a sunat la 112 cerând ca o patrulă de poliţie să îl oprească în trafic şi să îl testeze cu alcooltestul. Comisarul a fost oprit, într-un final, a suflat în fiolă, iar rezultatul alcoolemiei a fost 0,11. Totul s-a petrecut duminică, 11 octombrie, seara.

Raul Neneştean, instructor auto şi consilier în cadrul primăriei din comuna Ciurea, l-ar fi zărit pe comisarul Zacornea la o terasă, apoi, după ce acesta s-a urcat la volan, a sunat la 112. Până la intervenția poliștilor, el însuși l-a urmărit în trafic, dirijând patrula de poliţie spre traseul pe unde conducea comisarul de poliţie.

Poliţiştii l-au interceptat pe Zacornea la intersecţia dintre bulevardele Tudor Vladimirescu şi Primăverii. Depistat băut la volan Neneștean a relatat incidentul pe rețelele sociale. ‘În seara aceasta, şeful serviciului DRPCIV Iaşi, după ce a consumat băuturi alcoolice la o terasă, s-a urcat în maşina instituţiei şi a plecat la volan! Am anunţat poliţia rutieră prin apel la 112 şi am plecat în urmărirea dumnealui. Domnii de la poliţia rutieră au reuşit să-l oprească la timp, înainte să producă un eveniment rutier în apropiere de bulevardul Tudor Vladimirescu’, a scris Neneștean pe pagina sa de pe o rețea socială.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu