A tras 42,2 kilometri un MINI Countryman. Totul pentru o cauză nobilă

Expertul în fitness Ross Edgley a început anul 2016 cu una dintre cele mai dificile provocări din viața sa. Britanicul și-a propus să strângă fonduri pentru organizațiile Teenage Cancer Trust, Sports Aid, Children With Cancer și United Through Sport.

Iar pentru a realiza acest lucru, britanicul a venit cu o idee ieșită din comun. El a parcurs 42,2 kilometri pe circuitul de la Silverstone în timp ce tracta un MINI Countryman.

Atletul a reușit acest lucru și a finalizat performanța în 19 ore, 36 de minute și 43 de secunde. Pentru realizarea acestui record, Edgley s-a antrenat într-un mod alert mai bine de opt luni. Pregătirile durau aproximativ 14 ore pe zi, timp în care consuma 6.000 de calorii.

“Cel mai dificil lucru la acest gen de antrenament este că nu există nici un plan. Nimeni nu ştie cum să te antrenezi pentru aşa ceva din moment ce nimeni nu a mai făcut acest lucru înainte. Este dificil să ştiu dacă mi-am pregătit organismul pentru rezistenţă sau putere, din moment ce tractarea unui automobil pe această distanţă este considerat, de către unele persoane, ca fiind o nebunie. Dar acest lucru este palpitant. Este un lucru complet nou şi vreau să explorez limitele potenţialului fizic uman”, a declarat Ross Edgley.

Adaugă un comentariu