Accidentul care te face să vezi dublu

Unii oameni se pot considera norocoși dacă văd un astfel de autoturism exotic parcat pe stradă. În Singapore, trecătorii au avut un spectacol pe cinste după ce două supercaruri Lamborghini Aventador, ambele de culoare galbenă, au suferit un accident.

Înainte să vorbim despre acest subiect, trebuie să discutăm despre cât costă achiziționarea, înmatricularea și utilizarea unei mașini în mica insulă cu suprafața de 725 de kilometri pătrați.

În 2014, a fost efectuat un studiu internațional care compara prețurile achiziționării unui Volkswagen Golf în versiunea de bază în 156 de tări. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, moneda utilizată a fost dolarul. În Statele Unite, mașina costa 20.000 de dolari, în timp ce un locuitor din Singapore avea de plătit 110.479 de dolari pentru același Golf în versiunea de bază.

Pe lângă prețul de bază al unei mașini, în Singapore există o multitudine de taxe care descurajează achiziționarea mașinilor. Cea mai importantă taxă este reprezentată de Certificatul de Proprietate, care tocmai a ajuns la peste 35.000 de dolari pentru o mașină cu motor de sub 1,6 litri și cu o putere mai mică de 97 kW.

Dacă un Golf costă peste 110.000 de dolari, vă puteți imagina că un Lamborghini Aventador S cu al său motor V12 de 6,5 litri și 740 CP va costa peste două milioane de dolari în Singapore.

Cei doi șoferi cu portofele groase și-au modificat mașinile astfel încât să arate similar. Ambele au un kit optic identic și un model asemănător de jante negre.

Șoferului uneia dintre mașini a mai fost filmat în trafic conducând cu viteză. Din spusele martorilor, mașina accidentată din față se afla oprită la semafor. La scurt timp după tamponare, proprietarii mașinilor și-au demontat plăcuțele de înmatriculare.

7jun2020sembawang road#SKW27Y yellow lamborghini aventador S was involved in an accident. previously caught on…

Publicată de SG Road Vigilante – SGRV pe Duminică, 7 iunie 2020

Din fericire, daunele provocate nu par a fi substanțiale. Nu același lucru poate fi spus și despre acest Lamborghini Urus din Bucureși care a fost lovit grav în partea frontală, fiind considerat, cel mai probabil, daună totală de societatea de asigurări.

Adaugă un comentariu