Acest șofer cu BMW ne arată cum nu trebuie să conducem pe drumurile din România (Video)

Acest șofer cu BMW ne arată cum nu trebuie să conducem pe drumurile din România și chiar ar trebui să învățăm ceva de aici.

Citește și:

Bătaie pe viață și pe moarte între un șofer de autobuz și un smecheraș cu BMW cu volanul pe dreapta

Un șofer aflat în coborâre dinspre stațiunea Poiana Brasov spre oraș, a surprins acest moment cu camera de bord. Observăm din imagini cum șoferul unui BMW depășește mașina pe care era montată camera de bord și apoi în prima curbă nu mai poate controla mașina.

BMW-ul se lovește de un parapet și apoi se răstoarnă. Chiar în acel moment un autobuz se afla pe sensul opus și mașina s-a răsturnat chiar în fața acestuia.

Din fericire șoferul și pasagerul din BMW au ieșit pe picioarele lor din mașina răsturnată.

Citește și:

O șoferiță dementă cu VW Passat e căutată de șoferul pe care era să-l omoare (Video)

Iată momentul acestui accident surprins cu ajutorul camerei de bord:

Drumul Poienii ( Brasov-Poiana Brasov )Un sofer aflat in coborâre in aceasta dupã-amiazã, dinspre statiunea Poiana Brasov spre bazã, a surprins acest moment, cu camera de bord.Din fericire, soferul a iesit fara ajutor din autoturismul rãsturnat.Pasagerul din dreapta s-a julit puțin, si a refuzat transportul la spital.A primit asistențã medicalã la botu' calului.Off, Doamne..S-a mai dus unul….?foto- in comentarii-sursa- ISU Brasovvideo-Mariusicabv

Publicată de Info Trafic RO& UE pe Marţi, 7 ianuarie 2020

taguri
    G says:

    Din fericire? Din pacate , data viitoare are sansa sa omoare pe cinva.

    Adrian says:

    Bravo cocalareeeeeee … ai primit exact ceea ce meritai !!!
    Apropo … nu oricine este capabil sa conduca o masina pe drumurile publice (chiar daca politia rumaneasca asa crede si da Permis de Conducere la tot rumanul ca si cum Permisul de Conducere ar fi un drept).

Adaugă un comentariu