Ai parcat în București pe locul altcuiva? Vezi ce amendă poți să primești!

Potrivit unei hotărâri adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, ocuparea fără drept a unui loc de parcare public legal atribuit va fi sancţionată cu amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 de lei.

Întrucât locurile de parcare sunt insuficiente în București, mulți șoferi parchează pe unde găsesc locuri disponibile. Dacă parchează pe locurile plătite de alții, aceștia riscă amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 de lei

Proprietarii de drept ai locurilor de parcare au și ceva obligații și li se interzice: blocarea accesului în parcaj; efectuarea de lucrări de reparaţii şi întreţinere a autovehiculului în perimetrul parcajului; amplasarea de dispozitive de menţinere liberă a locurilor de parcare; amplasarea oricărui tip de indicatoare, marcaje sau înscrisuri care să indice sau să sugereze rezervarea locurilor de parcare, fără avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie a Municipiului Bucureşti.

Sursă: digi24.ro

taguri
    zoro a zis says:

    Daca nu mi se poate asigura un loc de parcare eu zic ca nu am la ce sa mai platesc impozit si sa-l vad pe ala ce are LOC PLATIT cand merge in alt oras sau in alt sector din Bucuresti ……isi ia locul cu el . e o magarie facuta sa bage hira intre oameni ……. descurcativa fraierilor ca noi va luam banii ,la uni pe parcare la cilani pe amenzi !!!!!

Adaugă un comentariu